نحوه و قوانین صادرات میوه

اهمیت بالای صادرات میوه

صادرات میوه از مهم ترین دسته های صادرات در دنیای امروز است. افراد فعال در این عرصه برای ارائه محصولات خود به کشورهای مختلف، باید قوانین خاصی را رعایت کنند. به همین جهت این موضوع اهمیت بسیار زیادی دارد که اقشار مختلف جامعه با قوانین صادرات میوه آشنا شوند. صادرات امروزه بهترین راه برای کارآفرینی و ارز آوری می باشد. همه کشورهای جهان به صادرات اقلام مختلف اهمیت می دهند. این موضوع برای برخی کشورها اهمیت بیشتری دارد. برای مثال کشور ایران از نظر منابع طبیعی بسیار حاصلخیز است. همین موضوع اهمیت صادرات را برای آن افزایش می دهد. برای یک صادرات موفق باید قوانین آن را به درستی رعایت کنید. در این صورت میتوان صادراتی با درصد سوددهی بسیار بالایی را تجربه کرد. در این بین صادرات میوه از اهمیت بیشتری برخوردار است. میوه های ایرانی یکی از بهترین و محبوب ترین میوه ها از نظر کیفیت و طعم و مزه هستند. با این وجود ارسال به موقع میوه ها با توجه به شرایط فعلی قدری مشکل آفرین است. در ادامه به ذکر مشکلات صادرات میوه و قوانین صادرات میوه و مراحل صادرات میوه می پردازیم.

صادرات سیب

دسته بندی صادرات میوه به کشورهای مختلف

قوانین صادرات میوه به کشورهای مختلف، اشتراکاتی دارد. با این وجود در برخی مسائل جزئی این قوانین تفاوت دارند. برای مثال قوانین صادرات سیب به کشور روسیه از سایر کشورها دشوارتر است. به علت تحریم هایی که امروزه برای برخی کشورها اعمال شده است، ارسال میوه به کشور روسیه کاری دشوار اما بسیار سودده می باشد. ارسال میوه به کشورهایی مثل عراق و هند نسبت به سایر کشورها بسیار ساده تر می باشد.

انواع شرکت های صادرات میوه و قوانین مربوط به آن ها

شرکت های صادرات میوه به طور کلی به چندین دسته خاص تقسیم بندی می شوند و هر کدام قوانین صادرات میوه مربوط به خود را دارند.

اولین دسته شرکت های صادراتی، شرکت های سهامی خاص هستند. این شرکت ها در زمان تاسیس سرمایه خود را از موسسین دریافت کرده اند. به همین جهت زیر نظر این موسسین اداره می شوند. مسئولیت افراد موسس در این شرکت ها بسیار محدود است. برای صادرات میوه این شرکت ها از قوانین خاصی تبعیت می کنند. در برخی موارد محدودیت های خاصی از نظر سرمایه برای این شرکت ها منظور می شود.

دسته دیگری از شرکت های ویژه صادرات میوه، شرکت سهامی محدود است. این شرکت ها معمولا توسط افراد محدودی با آشنایی قبلی تاسیس می شوند. تمامی امور این شرکت ها با کمک افراد موسس اداره می شود. این شرکت برای صادرات میوه از روش و اسلوب ویژه خود استفاده می کند. قوانین صادرات میوه برای این شرکت ها بر اساس شرایط آن ها تصویب می شود. با این وجود شرکت های صادراتی ایران،  برای صادرات میوه به سایر شرکت های خارجی، باید از قوانین این کشورها تبعیت کنند.

قوانین صادرات میوه به کشور روسیه

نحوه صادرات سیب به روسیه بسیار پیچیده است. دلیل این پیچیدگی این است که امروزه کشور روسیه برای واردات اقلام بسیار سختگیرانه عمل می کند. در این بین ارسال اقلامی مثل میوه که زود فاسد می شوند به این کشور ریسک بالایی دارد. نحوه صادرات سیب به روسیه را در ادامه به تفصیل بیان می کنیم. اما در مورد قوانین صادرات میوه به این کشور باید ذکر شود که شرکت های روسی برای زمان بندی ارسال محصول و کیفیت آن بسیار حساسیت نشان می دهند. در صورتی که محصولی با کیفیت را در زمان مقرر دریافت کنند، تجارت با آنان موفقیت آمیزتر خواهد بود. در صورتی که سیب های با کیفیت ایرانی در دست تاجران روس قرار گیرد، علاقه آنان به خرید سیب های بی نظیر ایرانی بیشتر خواهد شد. در این صورت تجارت دائمی با کشور روسیه خواهیم داشت. این موضوع می تواند بر روی اشتغال زایی و تولید ثروت برای ایرانیان تاثیر مثبتی داشته باشد. تاجران روسی همیشه به دنبال خرید سیب های زیبا و درخشان ایرانی هستند. در صورتی که سیب های زیبای ایرانی را دریافت کنند، تجارت با آنان ساده تر خواهد بود. قیمت منصفانه همیشه سبب جذب مشتری دائمی خواهد شد. در تجارت با روس ها باید به این مورد بیشتر دقت کنید. البته معادلات خاص و قیمت گذاری های مناسب را باید با کمک مشاوران خبره انجام دهید. در این صورت مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد.

نکته بعدی در سری قوانین صادرات میوه این است که زمان چیده شدن سیب نباید از محدوده استاندارد خارج شود.

قوانین جدید صادرات میوه

امروزه با ایجاد شرایط متفاوت اقتصادی تغییرات زیادی در  قوانین صادرات میوه ایجاد شده است. این قوانین را به تفصیل در ادامه ذکر می کنیم. قوانین جدید صادرات بر اساس شرایط جدید کشورها تصویب شده اند.

در این قوانین ذکر شده است که صادرات برخی کالاها تنها با دارا بودن کارت بازرگانی امکان پذیر می باشد. صاحبان اصلی کالاها و نمایندگان قانونی آن ها امکان ارسال کالاها را به سایر نقاط خواهد داشت. در صورتی که این نمایندگان دارای کارت بازرگانی نباشند، اجازه صادرات برخی از انواع میوه ها به آن ها داده نخواهد شد.

این یکی از جدیدترین قوانین صادرات میوه است که در بازه زمانی اخیر به قوانین افزوده شده است. با این وجود آن را بهترین راه برای جلوگیری از صادرات بی رویه برخی میوه ها دانسته اند.

کالاهای کشاورزی بر اساس مصوبات جدید اداره گمرک باید توسط گمرکات استانی در هر ناحیه بررسی شود. پس از گذراندن مرحله اخذ مجوزات لازم و تایید صلاحیت این کالاها بر اساس قوانین صادرات میوه ، این کالاها اجازه عبور از گمرکات استانی را خواهند داشت. قوانین صادرات میوه جدید برای جلوگیری از بروز هر نوع سوء استفاده های تجاری بسیار مفید هستند. قوانین جدید صادرات نیز از عبور بی رویه محصولات کشاورزی از هر استان جلوگیری می کند.

در این گمرک های استانی معمولا از عبور هیچ میوه ای جلوگیری نمی شود بلکه کنترل خاصی بر روی صادرات و واردات آن انجام می شود. برای عبور میوه ها از این گمرک ها لازم است که کارت بازرگانی صاحب اصلی ارائه شود. این از قوانین جدید صادرات است. در طی سال های اخیر این مورد تصویب شده است و به تمامی گمرکات ارائه شده است. حضور نماینده رسمی صاحبان بار نیز در گمرک می تواند کافی باشد. به شرط آن که کارت بازرگانی معتبر صاحب کالا را به همراه داشته باشند.

چه محصولاتی به طور کلی به کشورهای مختلف صادر می شوند؟

امروزه بیشتر میوه های تولیدی در ایران به جهت دارا بودن کیفیت بسیار بالا، کاملا گزینه مناسبی برای صادرات هستند.

زعفران، پسته و سیب و انار از مهم ترین محصولات ایرانی هستند که در سایر کشورها محبوبیت بسیار بالایی دارند. پرتقال های شیرین و دلربای ایرانی نیز از محصولات کشاورزی بسیار مهم ایرانی هستند. برخی محصولات در کشورهای خاورمیانه محبوب بوده و سایر محصولات از میوه های محبوب اروپایی هستند. برخی محصولات را نیز به تمامی کشورها میتوان صادر نمود و محبوبیت بالایی در تمام کشورها دارند. محصولاتی که بسیار محبوب هستند و به صورت بین المللی صادر می شوند، گاهی با بن بست هایی مثل قوانین صادرات میوه جهت ورود به کشور مقصد مواجه می شوند. این بن بست ها و موانع تجاری باید برداشته شود.  صادرات پرتقال و صادرات خرما و صادرات زعفران برای تمامی کشورها می تواند انجام گیرد. این اقلام از محبوبیت بالایی در تمامی کشورها دارند. جالب است بدانید که صادرات سیب به عراق و صادرات سیب به هند سالانه بخش مهمی از صادرات میوه ایران به سایر کشورها را شامل می شود. برای آشنایی بیشتر با قوانین صادرات میوه به هر یک از این کشورها به صورت جداگانه هر مورد را برای شما ذکر می کنیم.

استفاده از جعبه کارتن پلاست برای صادرات انواع میوه

عوامل موثر بر بر قیمت کارتن پلاست جهت صادرات میوه به شرح زیر می باشند.

تورم و افزایش قیمت ارز در بازار، مواد اولیه مصرفی در ساخت کارتن پلاست، تعداد شرکت های واسطه، هزینه های تولید وسیع کارتن، تعداد مشتریان و میزان سفارشات و عوامل دیگری که همه آن ها بر افزایش یا کاهش قیمت کارتن ها تاثیر دارند. امروزه استفاده از کارتن پلاست برای صادرات انواع میوه بسیار رایج است. به طوری که بدون این کارتن ها انتقال آن ها به کشورهای دیگر امری بسیار دشوار می باشد. برای انتقال به صرفه و صحیح میوه ها به کشورهای دیگر، باید از کارتن های مناسبی جهت بسته بندی استفاده شود. کارتن پلاست به شکل بسیار خاصی تولید می شود، برای ساخت این کارتن ها معمولا از درختان استفاده نمی شود. این موضوع می تواند امتیازی بسیار مثبت برای کارتن های صادراتی باشد. زمانی که قرار است میوه های درختان سرسبز را به یک نقطه صادر کنیم، نباید از تنه آن درختان برای ساخت کارتن های مخصوص صادرات استفاده کنیم. این کار اثر بدی بر روی طبیعت خواهد داشت. استفاده از کارتن های مناسب برای صادرات در ارسال سیب به کشور روسیه بسیار مهم است. این مورد یکی از مهم ترین قوانین صادرات میوه این کشور است. زیرا بر روی کیفیت محصولات تاثیرگذار خواهد بود.  کارتن های پلاست در واقع دوست دار طبیعت هستند. این کارتن ها بسیار با کیفیت بوده و صادرات سیب به هند، صادرات سیب به عراق، صادرات پرتقال، صادرات خرما، صادرات زعفران را بسیار تسهیل می کند. به طوری که فضا برای صادرات این اقلام بسیار امن و راحت خواهد شد. جالب است بدانید که قوانین صادرات میوه مخصوص هر کشور بر روی قیمت کارتن های پلاست مخصوص بسته بندی نیز موثر است. ساخت یک بسته کارتن نیاز به مواد اولیه خاصی دارد و میزان صادرات میوه به کشور انتخابی نیز بر روی قیمت گذاری این کارتن ها تاثیر دارد.

قوانین صادرات موفق میوه

قوانین صادرات میوه به صورت حرفه ای برای شما بیان می شود. اگر می خواهید در این عرصه موفق باشید، چند نکته اساسی را باید رعایت کنید.

اولین نکته مربوط به قوانین صادرات میوه این است که برای صادرات میوه های تازه و فرصت های فوق العاده تجاری آماده باشید. مهارت های ارتباطی خود را ارتقا ببخشید و با شرکای تجاری جدیدی ارتباط برقرار نمایید. در این صورت توانایی خود را در تجارت با سایر کشورها ارتقا می دهید.

بهتر است همیشه با ارگان های صادراتی در تماس باشید و از قوانین و شرایط جدید صادرات به صورت به روز اطلاع داشته باشید. برای این کار می توانید از مشاوران خبره فعال در این عرصه نیز کمک بگیرید. اطلاعات به روز و دست اول به شما برای ارتقای وضعیت تجاری کمک می کند. از این نکته به هیچ عنوان غافل نشوید. اطلاع پیدا کردن از قوانین صادرات میوه می تواند کمک بزرگی در حیطه کاری به شما بکند.

لازم است با سازمان های پشتیبانی تجاری مربوط به کشوری که قصد صادرات به آن را دارید، در ارتباط باشید. در این صورت اطلاعات واقعی در مورد قوانین صادرات میوه این کشورها به دست خواهید آورد. برای ارسال موفق میوه ها و رشد شدن از موانع قوانین صادرات میوه باید از نمایشگاه های تجاری بین المللی دیدن کنید. بازدید از این نمایشگاه ها کمک بسیار بزرگی به شما برای صادرات حرفه ای میوه است.

نحوه صادرات سیب به روسیه

برای اطلاع پیدا کردن از نحوه صادرات سیب به روسیه، در قدم اول باید با مشکلات ارسال آن آشنا شوید.

یکی از بزرگ ترین مشکلات تاجران ایرانی برای صادرات میوه به سایر کشورها  نوع گردش پول بین تاجران ایرانی و روسی است. تعرفه 35 درصدی کشور روسیه برای صادرات و پرداخت مدت دار دوماهه پول توسط این تاجران مشکلاتی را از نظر مالی برای تاجران ایرانی ایجاد می نماید. این مورد از مهم ترین مشکلات شرکت های ایرانی برای صادرات سیب به روسیه است. تعداد زیادی از شرکت های روسی این روند مالی را دنبال می کنند که می تواند برای شرکت های ایرانی دردسر آفرین باشد.

بهترین راهکار این است که به دنبال شرکت هایی باشید که از روش های مناسب تری برای گردش مالی استفاده می کنند. شرکت های معتبر روسی معمولا از تعرفه ها و گردش مالی مناسب تری برخوردار هستند. قوانین صادرات میوه به کشور روسیه دشوارتر از کشورهای دیگر است. علت این دشواری نحوه تجارت پیچیده در این کشور است.

صادرات سیب به عراق

سیب با کیفیت در کشور عراق به وفور تولید نمی شود. ایران کشوری سیب خیز است و از این جهت می تواند یکی از بزرگ ترین تامین کننده های سیب کشور عراق باشد. صادرات سیب به عراق یکی از پر سودترین صادرات های ایرانی است. این نوع صادرات طی سال های اخیر افزایش چشمگیری پیدا کرده است. یکی از مهم ترین علت های آن قوانین صادرات میوه به کشور عراق می باشد. این قوانین نسبت به سایر کشورها ساده تر هستند. همین موضوع میزان صادرات انواع میوه ها به عراق را افزایش می دهد. صادرات سیب به عراق امری رایج در طی سال های اخیر بوده است. به طوری که سالیانه میزان زیادی سیب زرد و قرمز در لیست صادرات سیب به عراق وجود دارد. سیب های با کیفیت ایرانی در مناطق و کشورهای مختلف بسیار پرطرفدار هستند. سیب های درشت و آبدار ایرانی میتوانند تاجران زیادی را وسوسه کنند تا تجارت پایداری را با ایرانیان تجره نمایند. تجربه خوردن یک سیب خوش طعم و خوشبوی ایرانی می تواند هر عراقی را به خرید این سیب ترغیب کند. اصولا کشور عراق از سیب های چندان جالبی برخوردار نیست. به همین جهت بیشترین نیاز این کشور توسط ایران برطرف می شود. قیمت سیب های صادراتی برای کشور عراق دقیقا مشخص نیست. این قیمت ها بر اساس کیفیت، تعداد و سایر عوامل محیطی اثر گذار بر روی قیمت سیب تعیین می شوند.

صادرات سیب به هند

ایرانی ها همواره علاقه زیادی به صادرات سیب به کشور هند دارند. علت این موضوع سادگی این کار و سوددهی بیشتر آن نسبت به صادرات اقلام مختلف میوه نسبت به سایر کشورها می باشد. قوانین صادرات میوه به کشور هند ساده تر از کشور روسیه می باشد. این موضوع سبب علاقه بازرگانان ایرانی و هندی به تجارت گسترده تر با یک دیگر شده است. صادرات سیب به هند، طی سالیان زیادی توسط ایرانی ها انجام شده است. به طوری که امروزه این موضوع به یک روتین تجاری تبدیل شده است. صادرات میوه به کشور هند توسط ایرانیان موضوعی همیشگی است. به طوری که امروزه تاجران ایرانی در امر صادرات سیب به این کشور پیشتاز هستند و برای اولین بار مقاوم اول را در بین سایر کشورها کسب کردند. اخیرا مشکلاتی برای تاجران ایرانی برای صادرات سیب به هند ایجاد شده است. این مشکلات در قالب ارسال این محموله ها از مرز زمینی بوده است. مرز زمینی ایران برای صادرات سیب به هند به صورت همیشگی باز نیست. این یکی از مهم ترین قوانین صادرات میوه به کشور هند می باشد.  ارسال میوه های ایرانی از طریق مرز آبی میسر می باشد. در طی روزهای اخیر، محموله های بزرگی از سیب و کیوی به کشور هند ارسال شده است. این موضوع بیانگر این است که صادرات سیب به هند همچنان ادامه دار است. تنها تفاوت نوع صادرات سیب به این کشور، در مرز مخصوص صادرات است. مرز زمینی بیشتر برای انتقال سیب های با کیفیت ایرانی به کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق بکار گرفته می شود. اما مرز آبی بیشتر برای انتقال سیب به کشورهایی مثل هند و سایر کشورها بکار برده می شود. تا قبل از این ایالات متحده یکی از مهم ترین صادرکنندگان سیب به کشور هند بود. اما الان شرایط دچار تغییرات شگرفی شده است. امروزه ایران به یکی از قطب های اصلی صادرات سیب به هند تبدیل شده است.

نگاهی به صادرات انواع میوه در ایران

شرایط آب و هوایی ایران بسیار مطلوب و خاص است. در شمال ایران شاهد آب و هوایی سرد و مرطوب هستیم. زمستان در این منطقه نمود بیشتری دارد. در جنوب ایران آب و هوایی گرم و خشک یا گرم و مرطوب حاکم است. هوای این مناطق تابستانی است. میوه های گرمسیری در دامان خاک های این منطقه می روید. در مرکز و غرب و شرق ایران نیز آب و هوای خاص و مطبوعی حاکم است. هر گوشه در وطن میوه های خاصی پرورش داده می شود. این مسئله سبب شده است که صادرات انواع میوه به کشورهای مختلف افزایش چشمگیری پیدا کند. قوانین صادرات میوه  بر روی ارسال محصولات این کشور حاصلخیز بسیار اثر گذار است.  قوانین صادرات میوه به کشورهای مختلف بر اساس فرهنگ و آداب اجتماعی و قوانین تجاری آن کشورها تعیین می شود. امروزه بخش زیادی از کشورهای حوزه خلیج فارس به صورت دائمی میوه های خود را از طریق ایران تامین می نمایند. در کشورهای اروپایی نیز میوه های ایرانی بسیار پرطرفدار است. یکی از پرطرفدارترین میوه های ایرانی در این کشورها، سیب است. صادرات پرتقال و صادرات خرما در لیست اصلی صادرات ایران به سایر کشورها است. پرتقال های درجه یک ایرانی در کشورهای زیادی طرفدار دارد. همواره ایران پرتقال های بسیار خاصی را به مناطق مختلف ارسال می کند. در هیچ کجای جهان نمیتوان پرتقال های خاص مناطق سردسیر شمالی ایران و شهر دزفول را یافت. همین تضاد عجیب برای افراد زیادی جذاب است که چگونه در یک استان شمالی و جنوبی پرتقال رشد می کند. آب و هوای متفاوت این دو منطقه پرتقال هایی بسیار متفاوت اما خوش طعم را ایجاد می نماید. این پرتقال ها بسیار در کشورهای همسایه پرطرفدار هستند. همین موارد ساده قوانین صادرات میوه برای کشورهای همسایه را تحت شعاع قرار می دهد.

صادرات زعفران و خرمای اصیل ایرانی

صادرات زعفران و صادرات خرما نیز سیر  صعودی در طی سال های اخیر داشته است. قوانین صادرات میوه به کشورهای همسایه نیز در این مورد بی تاثیر نبوده است. اصولا کشورهای همسایه صادرات میوه برای ایران را بسیار تسهیل کرده اند. البته مشکل اساسی که در مورد صادرات زعفران وجود دارد این است که معمولا زعفران به صورت خام به کشورهای اروپایی ارسال می شود. نبود شرایط و امکانات لازم برای بسته بندی اصولی و با کیفیت زعفران اصیل ایرانی سبب می شود که این محصول در این کشورها با برندهای خارجی بسته بندی شده و در قالب زعفران خارجی به فروش برسد. این موضوع تاثیر بسیار زیادی بر میزان سوددهی صادرات زعفران دارد. تاجران زیادی به دلیل همین مشکل تمایل چندانی برای صادر کردن طلای نایاب ایرانی نشان نمی دهند. لازم است در این مورد همکاری های مناسبی برای برطرف کردن مشکل انجام گیرد.

صادرات خرما ایرانی در ایران یکی از قطب های اصلی صنعت صادرات ایران را تشکیل می دهد. مشکل بسته بندی مواد غذایی خالص برای صادرات خرما نیز وجود دارد. اما این مشکل به صورت کم رنگ تری در صادرات نمود پیدا کرده است. کارگاه های زیادی برای بسته بندی انواع خرماهای خوش طعم ایرانی تاسیس شده است. محصولات بسیار زیادی نیز از این خرما تولید شده و به صورت فرآوری شده به کشورهای همسایه صادر می شود. قوانین صادرات میوه برای ارسال اقلام یاد شده به کشورهای همسایه بسیار ساده تر از قوانین سایر کشورهای خاور دور است.

شرکت ها و نهادهای حمایت کننده از صادرات

در این جا ما قرار است نهادهای یاری کننده برای صادرات گسترده را به شما معرفی کنیم. این نهادها تا حد زیادی برای صادرات به شما کمک می نمایند.

یکی از حامیان صادرات، بانک توسعه صادرات است. این بانک یکی از نهادهای بسیار با ارزش برای حمایت از صادرات می باشد. صندوق ضمانت صادرات نیز یکی از اصلی ترین حامیان صادرات است.

وزارت خارجه و رایزن های خارجی نیز ضامن موفقیت شما با قوانین صادرات میوه است. سفارتخانه های ما به صورت بین المللی در این حوزه راهنمای شما خواهند بود.

ضوابط صادرات میوه

برای صادرات به صورت کلی باید استانداردهایی رعایت شود. این استانداردها در قالب قوانین صادرات میوه نمود پیدا می کنند. کیفیت بسته بندی اقلام صادراتی نیز از مواردی است که باید در قالب قوانین صادرات میوه رعایت گردد. برای صادرات میوه باید به مواردی مثل دارا بودن گواهی نامه های استاندارد غذایی مربوطه اشاره کرد. تمامی کشورها قبل از واردات اقلام صادراتی باید این گواهی نامه ها را بررسی کنند. از این جهت بدون آن نمی توان صادرات میوه به کشورهای دیگر را انجام داد.

چند نمونه گواهی نامه خاص لازم است قبل از صادرات دریافت شود که به شرح آن ها  نیز خواهیم پرداخت.

دریافت این گواهی نامه ها از بخش های بسیار مهم قوانین صادرات میوه می باشد. مشاوره های خاصی برای دریافت ساده تر این گواهی نامه ها نیز انجام می شود. میتوان برای تسهیل کار از این مشاورها کمک گرفت. اما قبل از ذکر گواهی نامه های ذکر شده در قوانین صادرات میوه، باید ویژگی های میوه های صادراتی را بررسی کنیم.

ویژگی های میوه های صادراتی

در قوانین صادرات میوه برای هر کشوری به صورت ثابت ذکر شده است که میوه های صادراتی باید ویژگی های زیر را داشته باشند.

میوه های گوشتی باید، دارای گوشتی سالم بدون لک داشته باشند.

لک یا عیب ناچیز در میوه اگر بر کیفیت آن موثر نباشد، معمولا نادیده گرفته می شود.

بسته بندی با کیفیتی باید برای میوه های صادراتی انجام گرفته باشد. بسته بندی میوه ها باید بر اساس استانداردهای جهانی باشد تا کیفیت میوه ها دستخوش تغییر نشود.

تهویه مناسبی برای بسته بندی مخصوص میوه های صادراتی باید در نظر گرفته شود. این مورد یکی از حیاتی ترین قوانین صادرات میوه است.

بر روی میوه های صادراتی باید حتما مشخصات زیر درج شود.

نام میوه و نوع میوه صادراتی به همراه نام ایران به عنوان شرکت صادر کننده محصول

مشخصات کامل تولید کننده و صادرکننده کالای صادراتی

نام برند و آرم مخصوص برند باید به طور کامل بر روی محصول درج شده باشد.

فاکتورهای مهم دیگری نیز در بسته بندی میوه های صادراتی مهم هستند. این فاکتورها بر اساس قوانین صادرات میوه کشور مقصد تعیین می شوند.

شرایط مهم دیگری مثل ارسال میوه های تازه هر فصل در بازه زمانی مناسب نیز از ویژگی های مهم محصولات صادراتی می باشد.  ذکر شرایط نگهداری سیب های مخصوص صادرات می تواند مشکلات معمول این بخش را تا حد زیادی برطرف نماید. معمولا ویژگی های خاصی برای سیب های صادراتی در نظر گرفته می شود. حساسیت ویژه ای در بخش صادرات سیب به روسیه وجود دارد.

این سیب ها باید در دمای مناسب و یخچال های مخصوص نگهداری شوند. در غیر این صورت ممکن است مشکلات جدی در صادرات سیب به روسیه ایجاد شود. دمای متناسب برای نگهداری سیب های صادراتی در محدود منفی یک تا چهار درجه سانتی گراد می باشد. این دما مناسب ترین حالت برای صادرات سیب ایرانی به کشور روسیه می باشد.

مدارک و گواهی نامه های لازم برای صادرات میوه

تا به این جا به تفصیل در مورد قوانین صادرات میوه صحبت کردیم. به همین جهت برای اتمام مطلب مدارک مهمی جهت صادرات میوه را ذکر می کنیم.

ابتدایی ترین مدارکی که در لیست قوانین صادرات میوه به آن اشاره شده است، کارت بازرگانی مخصوص صادرات است.

مدرک مهم بعدی مجوز صادراتی  است که توسط نهاد مربوطه باید به شما اعطا گردد.

گواهی های بهداشت و قرنطینه کالا نیز باید به تاجرانی که قصد صادرات دارند، اعطا شود.

لازم به ذکر است که قوانین صادرات میوه تنها در قالب مدارک و گواهی های اشاره شده، نمود پیدا نمی کند. بلکه قوانین صادرات میوه در تمامی وجوه صادرات اثر گذار می باشد. به همین جهت  قبل از هر گونه اقدامی برای صادرات کالاها به مناطق مختلف باید با این قوانین آشنا شوید. دریافت گواهی استاندارد برای ارسال برخی میوه ها و کالاها نیز الزامی است. معمولا محصولات تولیدی از میوه های دست اول ایرانی نیز توسط این شرکت ها صادر می شوند. به همین جهت باید گواهی مربوطه نیز برای این شرکت ها در این خصوص صادر شود‌. این شرکت ها باید در این مورد استانداردهای خاصی را رعایت نمایند. قوانین صادرات میوه در این خصوص نکات بسیار مهمی را بیان کرده است. این قوانین برای کشورهای مختلف متفاوت است. از این جهت احتمالا گواهی نامه های استانداردی که توسط این کشورها درخواست نی شود نیز باید تفاوت های زیادی با یک دیگر داشته باشند.

در موارد خاصی دریافت گواهی استاندارد از موسسه های ارائه دهنده گواهی به صورت اجباری خواهد بود. در صورتی که قصد ارسال میوه های خاصی به کشورهایی مثل روسیه داشته باشید، باید مجوزهای خاصی را از این نهاد دریافت کنید.

لازم است مدارک کامل خود را به مسئول این نهاد سپرده و منتظر دریافت گواهی نامه باشید. برای کوتاه شدن این مسیر پر پیچ و خم میتوانید از مشاورین مجرب انواع سایت های مشاوره کمک بگیرید.